Onsdag, 30/1-08

Haha, idag har det varit kul i skolan, extra kul! :) Tråkigt bara att Emma är sjuk.. :/ Krya på dig vännen!
Men som sagt, kul dag. :) Orkar inte skriva om vad, har asmkt läxa som jag ska göra nu..
Käkade kebabtallrik med Emelie efter skolan idag, goooott! :)

Men aja, måste plugga nu. :(
Pyss<3

Jag är så trött på dig nu!

Att du inte fattar, du var ett stort jävla misstag och det som hände kommer aldrig mer hända! Han tycker inte om dig,  har aldrig gjort och kommer aldrig göra det heller.  Jag vet att jag gjorde fel, men du kan väl ge upp någon gång och sluta bete dig som om du vore 5 år?! :/    Ingen av oss mår bra av det du håller på med, och det är nog mest du som mår dåligt av det. Så jävla barnsligt att be dina kompisar ringa, och dessutom snacka en jävla massa skit som du inte har en satans aning om!! Jag har aldrig bett att du ska sluta tycka om honom, men du kan ju sluta vara så jävla besatt att du inte kan låta honom vara. Du förstör bara din vänskap med honom, vilket är tråkigt eftersom ni har känt varann sen ni var små. Jag tycker synd om dig, som måste leva med en sån personlighet. Det sägs att man ska vara sig själv, och du är verkligen det. En stor jävla SKITHÖG!
Fattar du inte?! Det är slutlekt nu, det är allvar. Det är över för dig, om det ens fanns "något" för dig.

Allt vi sa till varann innan vi slutade nian, var det bara skitsnack?!  Allt som hände de där sista veckorna innan vi slutade och därmed skulle bli ovänner för en sådan sak?!  Jag förstår inte!  Även om jag vill, så kan jag inte förstå varför du gör såhär..
Jagorkarintemer!

Men ändå tänker jag på dig ibland, på de fyra åren vi kände varann. Kände jag verkligen dig? Jag trodde det, men tydligen hade jag fel.

Jag saknar det som vi hade, "vänskap" trodde jag det var... På något underligt, konstigt jävla sätt kommer jag nog alltid sakna den tiden då vi "visste var vi hade varann"..

Synd bara att du ska bete dig som en idiot, en idiot som är nollställd och som inte har någon alls koll på verkligheten. Jag hoppas att du någon dag inser vad du håller på med. För i längden kommer det inte funka. Du kommer bli ensam kvar om du inte växer upp och mognar snart.



Lördag, 26/1-08

Förlåt älskling, det blev bara så fel. :'(
Aldrig mer, aldrig..

Duärsolstrålenimittliv<3

Onsdag, 23/1-08

Jag är fortfarande sjuk men mår iaf lite bättre idag. :) Hoppas på skola imorgon, som jag har saknat er alla. XD
Igårkväll kom Mackiälsk<3 hem till mig, fast sen kom han på att han hade sina jubbebyxor och verktyg hemma så Andy kom och snodde honom lite efter tolv. :(

Igår pratade jag med Martina på msn, det blev lite som gamla goda tider, and me like ;) Haha, det är iofs bara Tina som fattar men. Sen läste jag hennes blogg och hon hade skrivit lite om gamla klassen. Så då blev jag sugen på att åsså skriva lite. Flåt Tina..
Jag kom att tänka på allt man gjort med gamla klassen, alla stunder man varit så trött på alla att man har haft lust att bara skrika rakt ut, eller alla stunder det varit skitsnack, bråk m.m. Fast det är ju bara en bråkdel av allt annat vi gjorde, där vi faktiskt var sams och kom överens. När vi gick i femman och hälsade på i tormestorp, när vi började sexan och åkte till hästveda, vår första föräldrakväll i sexan, när vi åkte till magnarp i sjuan, när vi (i slutet på sjuan) cyklade till bosarpssjön och tältade på en åker en natt.. Minnen<3
Paddlingen i nian var speciell, men sista resan med klassen (Skanör+tivoli i Köpenhamn) var helt klart bäst. Vi hyrde ett hus i Skanör och sov där i två nätter. Det var riktigt mysigt och jag hade gjort vad som helst för att få tillbaka den tiden. Vi badade, spelade fotboll, gick och åt glass första dagen. Andra dagen åkte vi till tivoli i Köpenhamn och hade en massa skojskoj. :D Tredje och sista dagen var det städ och sånt som gällde, men vi hade lika kul för det.
Allt gick så fort i slutet på nian, i början på maj kändes det som en evighet tills vi skulle sluta och därmed splittras. Jag tänkte inte så mycket på det då, men sen när det var i mitten på maj kom ångesten. Ångesten för allt man inte hade gjort, vi som skulle hinna med så mycket under dom fyra åren på Vannaröd. Allt gick så fort. Mitt i allt detta träffade jag Marcus.

Jag kommer ihåg festen jag gick på hemma hos Johanna, den som jag inte tänkt gå på. Den festen som förändrade allt. Den festen jag träffade Marcus på, <3
Fast det skriver jag inte om nu, det får vänta ett tag. :)

Iaf, det jag ville komma fram till var att jag har aldrig saknat något så mycket som jag saknar åren på Vannaröd. Vi kom dit som små skitungar med ett stort förväntansfullt leende på läpparna och gick därifrån med tårar i ögonen. Fan, vi växte ju upp från "barn" till "vuxna" tillsammans. Det var ju i den åldern allt hände! :'(

Aja, shiet vilket klöddigt inlägg detta blev. Jag är på bölehumör idag, alltså drar jag fram en massa gamla minnen. Sorry alla som har läst. :S

Pyss<3

Tisdag, 22/1-08

Igår mådde jag lite halvdåligt så jag stannade hemma från skolan,  men på kvällen kändes det bättre så jag var stensäker på att jag skulle gå till skolan idag. MENNEJ! Kunde inte sova inatt pga att jag mådde illa som sööören, låg och vände & vred på mig hela tiden typ. Imorse när jag gick upp spydde jag, ÄCKLIGT!

Så det blev ingen skola för mig idag heller, troligen inte imorron heller.  Det är konstigt, när man är tvungen att pallra sig till skolan vill man inte, när man är sjuk så vill man dit. Men jag är ju knäpp så, :P
Jag mår inte bra, jag vill vara frisk! NU! Jag skulle ju på studiebesök idag. Jag skulle ju åka till Önnestadsgymnasiet och hälsa på Amelie. Men nu sket sig allt!

Aja, hoppas jag kan komma till skolan torsdag och fredag iaf. Har ju matteprov på fredag och jag mitt pucko har ingen mattebok hemma. :S

+ att jag saknar min älskling<3

Pyss<3

Söndag, 20/1-08

Jag hatar söndagar!! Dels för att helgen är slut och det finns inget man kan göra, dels för att det innebär skola imorron. Menmen, livet går vidare.
Det känns som om livet bara rinner ifrån mig,  jag har så mycket jag skulle vilja göra innan 18-årsdagen men ändå sitter jag bara hemma och glor.


Igår lekte jag med lilla Julia en stund, sen åkte jag med Lina till stan för att titta på streetdance. Ganska kul men ingen av oss vågade vara med och prova. När det var slut åkte vi till Mc Donalds och käääka :) Resten av dagen var jag med Lina, vi sjöng singstar och dansade på hennes dansmatta, maha! ;)
På kvällen kom Andy och Marcus för att hämta mig. Sov hemma hos älsk och det var mööjs!

Idag har jag inte gjort nånting alls. Tråktråksöndag!

Pyss<3



Torsdag,

Provet var i tisdags, och jag vet inte om det gick så bra men hoppas på godkänt iaf. Slutade tolv i tisdags och åkte tåg hem till Macki då, :) Möjs!<3  På kvällen åkte vi hem till mig och sov där.
Igår lekte jag med Lina en stund på kvällen, vi sjöng singstar :) Maha!
Idag slutade vi två, och i vanliga fall hade jag fått vänta på bussen till tjugo i fyra. Men som tur är har jag världens bästa storebror, så han hämtade mig<3
När jag kom hem gjorde jag typ ingenting, mer än och kelade lite med Marcus. Maha!!

Sju månader! ♥

image4

Måndag,

Gaah, jag har prov i arbetsmiljö och säkerhet idag och har inte börjat träna förräns nu.
HATA PROV!

Men iaf, ville bara berätta en sak. :)
Sov hemma hos älsk inatt, undeerbart!<3

Aja, nu ska jag äta för att sedan fortsätta plugga. :(
HATAHATAHATA!

P.g.a provet kan jag inte träffa Marcus idag, alltså ska jag sova själv inatt.
Som jag gjorde hela helgen.
Tyck synd om mig? :)



Pyss<3  

Söndag,

Aaargh, blev väckt tjugo över nio imorse. Det är kanske inte så farligt men eftersom jag somna vid fyra inatt så fick jag alltså bara sova i 5 timmar typ. Haha! Aja, blev lite sur iaf. Menmen, följde med Amelie och hennes familj till hennes mormor i Hästveda idag. : ) Vi hade inget och göra så vi gick till en ica-affär i närheten och köpte godis. Sen när vi kom tillbaka ville hennes mormor att vi skulle gå dit en gång till för hon hade inget att dricka hemma. Så det var bara att traska dit igen, gå in och köpa en läsk. Amelie skämde ut sig lite, haha! När vi kom ut kom vi på att vi skulle köpt en till läsk, så då fick jag gå in. Han i kassan stirrade helt konstigt, och frågade: Jasså, en till läsk?
Pinsamt!

Sen fikade vi, och glodde på tv. Det var sånt där faktagrej, eller nåt. Men iaf, där va en pojke som föddes med tarmarna utanför kroppen. :S Så jävla äckligt!  Menmen,  läkarna fixade det. Maha!

Nu är jag hemma, ska  packa lite grejor för sen vid nio hämtar Andy och Marcus mig. Ska sova hos älsk inatt!<3

Pyss<3

Lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag & fredag! :)

En vecka sedan jag skrev här nu, det blir bara värre och värre. Haha! Tänkte skriva lite om alla dagarna men minns inte så mycket så dom blir inte så detaljerade. Eller jo, kanske fredagen. :)

Lördag: Sov med Macki hemma hos mig, gjorde inte ett dugg på hela dagen.
Söndag: Åkte hem till Macki men kommer inte ihåg vad vi gjorde. Hehe!
Måndag: Åkte hem till mig igen och gjorde typ inget mer.

Haha, intressanta dagar jag vet :)

Tisdag: Skolan började, vilket innebar plugg direkt igen. Suck! Menmen, slutade kl 12 så gick inom min gamla skola på hemvägen. Hihi, lärarna är mycket trevligare mot en nu än vad dom var när man gick där.
Onsdag: Skola, vi valde nya basgrupper. Det tog sin lilla tid men jag blev iaf nöjd med min. :) Efter skolan kom Macki till Hässleholm för vi skulle köpa byxor. Efter tre par hittade han ett par han ville ha, men jag gillade inte dom. Fast sen när jag så honom ha dom på sig en stund här hemma börja jag gilla dom.
Torsdag: Skola, slutade 2 men stannade kvar i skolan med Emma och Emelie. Skojskoj! Öppet hus idag ju, haha.. Orkar inte skriva så mycket om det mer än att det var tråktråktråk!
Fredag: Var ledig eftersom det var öppet hus kvällen innan. Följde Marcus till hans skola, satt och väntade på honom i två timmar. Jag var så satans trött så jag la mig ner på bänken, där va ju ändå ingen annan. Jag somnade, och vaknade av att jag hörde någon som pratade. Jag vände på huvudet för att kolla, och fy vad pinsamt, det satt tre killar på bänken bredvid och snackade. Gissa vem som satte sig upp illa kvickt och stirra ner i boken med kinder röda som en julgranskula. Haha!! Som tur var gick dom efter en stund. Sen kom Marcus och vi åkte hem till honom. Hans syster Jennifer skulle ett ärende i Höör så vi åkte med henne in igen, och åt på pizzeria viking. Sen traskade vi runder i Höör lite tills bussen skulle gå. När vi kom hem till Marcus somnade jag på soffan, och sov tills mamma skulle komma och hämta mig. När jag kom hem skulle jag bara byta om sen gick jag hem till Lina. Filmkväll med girlsen ju<3

Sen nu sitter jag här framför datorn och är astrött. Men jag saknar min Mackiälskling för mycket för att logga ut från msn. Haha, patetiskt jagvet ;)

Duärminochjagälskardig!<3

image3

Fredag,

Denna dagen har verkligen varit seeg. Jag har inte gjort ett dugg på hela dagen, inte ens ätit frukost än. Haha, men det är väl lite sent nu..
Ikväll kommer Mackiälsk<3 hoppas jag! Det kommer bli myys<3

Pyss<3

Torsdag,

Idag följde jag med Annelie & Jimmy + barn till staden :) Myspys när det är snöigt ute ju, men kallt :S Fikade lite sen åkte vi hem igen, på hemvägen körde brandbilen om oss, och nyfikna som vi är körde vi efter för att kolla vad som hade hänt. Först körde vi in i Sösdala för vi trodde de va där det hade hänt något, men där va lugnt. Sen körde vi mot Höör men där va inte heller något. Så vi gav upp och körde tillbaka till Sösendalen :) Men då såg vi en brandbil köra ut mot ella, så vi körde åsså dit. Det var en bondgård som brann, fy satan vad det brann. Hatar sånt, tror det var stallet med alla kossorna som brann.. Usch! "/ 
Vi ville inte vara ivägen så vi vände och körde hem igen. 

Nu sitter jag hemma hos Annelie och Jimmy och gör typ ingenting, ska snart gå hem tror jag. Sen har det inte hänt så mycket mer idag tror jag. . Ska träffa Lina en stund ikväll, det blir kanske pizza med henne? :) 
 

Pyss<3   


Tisdag, eller onsdag morgon iofs ;)

Nyårsafton var helt okej, även om det inte blev den dära efterlängtade festen. Jag åkte då med Marcus och Andy till  Trelleborg till deras förra "plastmamma" och halvbror elr vad man ska säga :P Vi åt Tacos och sjöng singstar, sen satt vi och pratade. Det var sådära allmänt trevligt lugnt. Sen vid tolv gick vi ut och smällde lite och tittade på alla fiiina raketer. Jag tycker om raketer, på AVSTÅND. Är det något jag är rädd för så är det raketer på nyårsafton, :S Menmen, jag överlevde :) Efter en stund gick vi in igen och käkade godis, chips och dippa och tittade på film. Sen vid ett somnade jag.  Dagen efter körde vi hem bid fem, på hemvägen skulle Andy tvunget inom Hörby med, så var inte hemma förräns åtta typ. Menmen, :)

Andy, Leo och Lelle är här nu. Dom blev stoppade av polisen, mouahaha! Typ för att deras bilar inte var besiktigade åsså körde dom med fel däck elr va de va. Men polisen kollade inte däcken så dom fick 1500kr i böter. Haha, skadeglädje! :)

Har precis duschat med älskling, myspys<3

RSS 2.0