Måndag,

Idag är det nyårsafton och det innebär... uhm, fest? :) Eller nej jag ska iaf inte festa men typ alla andra ska känns det som. Menmen... Ska till trelleborg med Marcus och Andy och det kommer bli najjs! ;)

Är trött idag, somna kl 7 imorse å gick upp halv elva, taha.. Kommer lätt somna innan tolv inatt..

Aja, skriver mer imorron.

Pyss<3

Lördag,

Seeeg dag idag, "/
Är hemma hos Marcus, har typ inte gjort ett piss på hela  dagen. Andy, Leo och Lelle kom precis, så nu sitter "pojkarna" och spelar nåt bilspel på playstation. Maha!

Fredag,

Igår åkte jag hem från Mackiälskling<3, usch! Menmen, en natt fick jag klara mig utan honom. Ska snart åka hem till honom igen, mysmys.

Väcktes av  mobilhelvetet imorse,  det var brossan min som ville ha barnvakt i tre timmar.. Visst, tänkte jag, det kan väl gå bra. Men usch, vilka ungar!! Den ena gapar och skriker medans den andra skiter ner blöjan så att det kommer upp på ryggen. Blöörk!!!
Men aja, annars en helt okej dag.

Pyss<3

Torsdag,

Ojoj, skaffade blogg för att skriva varje dag men det blev inte så. Får bättra mig, maha!

Julafton var mysmys, vaknade upp bredvid älskling<3 och var hemma hos honom till kvällen då vi åkte hem till min bror och firade där :) Andy var tomte, hihi.. Det gick bra trots nervositet+ några missförstånd. Efter julklappsutdelning och lite snack åkte vi (jag, Marcus och Andy) hem till Marcus igen.

Juldagen började segt men slutade bra :) Jag följde med till Marcus morfar för att fira jul där. Pinsamt, men vääldigt trevlans.. God mat dessutom:) Marcus frågade någon släkting på skoj om han hade ett playstation 2 att sälja, och han bara: ja, jag har ett i bilen, vill du köpa?
Haha!! Så nu har vi playstation 2 och singstar (fick det i julklapp), hihi..

Onsdagen var skojskoj. Jag och Marcus följde med Andy och Leo för att hämta nån Lelle i Dalby, sen körde vi vidare till Lund för Marcus skulle köpa ny piercing. När vi skulle köra hem kom jag på att jag inte hade käkat frulle, och var så jävla hungrig. Så vi käkade på Mc Donalds, haha! Mc Feast till frukost, mmm. Sen skjutsade Andy hem mig och Marcus och då gjorde vi typ ingenting, glodde på film med hans mamma.

Idag sov jag till halv ett (vilket jag aldrig har gjort innan), och när jag vaknade var jag helt själv hemma, trodde jag. Men Andy låg i soffan och snarkade. Efter en timme kom Marcus och Christel hem, de hade bara varit och handlat. Och nu har jag rätt tråkigt, ska gå och se vad Marcus hittar på. :)

Pyss<3

Söndag,

I fredags var jag, Marcus och Emelie hemma hos Martin. Vi glodde på gilm och käka pizza, och det gick väl ganska bra. Emelie ragga som satan iaf :) Haha! Menmen, mamma hämtade oss vid 23.

Igår åkte jag, Marcus och pappa till Hässlehåla för att inhandla de sista klapparna, vilket inte var det lättaste. "/ Menmen, till sist hittade jag en klapp till Marcus, hehe.. Han tror han vet vad det är, och det kan han få fortsätta tro tills imorgon. Haha!

På kvällen var vi hemma hos Annelie och Jimmy. De bjöd på pizza, haha. Så nu har jag käkat pizza två dagar i rad..

Idag åkte vi hem till Marcus, skojskoj :) Ska sova här tills imorgon och sen efter att vi har ätit lite julmat och öppnat klappar ska vi åka hem till mig.  Andy ska vara tomte hos min storebror, maha!

Pyss<3

Fredag,

I onsdags åkte jag med Emma till Väla för att handla julklappar, skojskoj. Tåget till hbg tog typ en timme, sen bussen till Väla tog typ 20 min. Så vi var vid Väla tio över tre. Vi letade julklappar och hittade några men ingen av oss hittade till sin pojkvän. Jag köpte en klänning till mig själv, (har inte haft klänning sen jag var åtta) och Emma tvingade mig att jag skulle ha den på mig dagen efter då vi slutade skolan. Det är SKITSVÅRT att hitta nån julklapp till Marcus, han säger bara att han inte vet vad han önskar sig.
Aja, vi får se vad det blir, ska iväg med pappa imorron och handla de sista klapparna. :) Bra att ha pappa med sig för då betalar han! :D

Igår slutade vi skolan, kändes inte lönt att gå/åka dit eftersom vi bara var där i 1,5 timme men gjorde det ändå. Först var vi i aulan, rektorn pratade lite, sen visade de lite skojbilder på lärarna. Haha! Sen samlades Op1a i sitt klassrum och fikade med nån blandning mellan sockerkaka och mjuk pepparkaka, clementiner, skumtomtar, godis, pepparkakor och julmust :) Mums! Alla proppade i sig så sen mådde typ halva klassen illa.
Aja, sen hämtade mamma och Marcus mig vid skolan, så körde vi till Bo Ohlsson i Tomelilla. Haha, köpte inget speciellt, bara godis och lite bra&ha-grejor. Sen körde vi till min storasyster som bor i Sjöbo. Har inte träffat henne sen i April, hon bjöd på typ smörgåstårta. Gott va de iaf :)
På hemvägen körde vi inom Pema en snabb runda, men köpte inget speciellt där heller. Bara lite grönt julglitter ;)

När vi kom till Sösdala tyckte mamma att vi skulle köra till Vinslöv och köpa en gran. Så vi gjorde det :) Det var en bonde som hade granar, sen hade han typ ett litet stall som han hade renoverat så man kunde hyra ett rum å kök. Där bjöd han på glögg och pepparkakor. Där var riktig julstämning, mysmys.

Idag ska jag, Marcus och min kompis Emelie hem till Marcus kompis Martin och glo på film.  Bara för att Emelie  och Martin skulle träffas så tyckte dom att vi skulle vara med. Haha, får väl se hur det blir :)

Menmen, nu ska jag gå och käka lite frulle! Haha,

pyss<3

Onsdag morgon,

Sitter i skolan nu, fast börjar inte förräns tio över tio. Menmen, :) Är inne på BF med Jessica, hon ville inte följa med mig till Op så.. Ska snart gå dit iaf, måste skriva lite om rehabilitering innan vi börjar.. "/   Orka..

Aja, efter skolan idag ska jag och Emma kanske åka till Väla men får se hur det blir :) Hade vatt skoj iaf..

Pyss<3

Tisdag,

Wiiie! Idag är jag glaaaad :D Inte för å skryta men jag fick mvg på Vård- & Omsorgskursen :)  Är typ överglad nu!
Haha ^^


Hihi, idag har skoldagen gått fort (precis som alla andra dagar). Första lektionen hade vi svenska som gick bra. Sen va de rast, sen yrkesämne resten av dagen. :) Fast vi fick jobba satan för vårt arbete skulle vara inlämnat idag, tjugo minuter innan det skulle lämnas in var vi klara. Puh, vi hann, tänkte vi. Haha, sen när vi hade slutat kom Emma S på att vi hade glömt skriva om rehabilitering, illa, illa..  "/
Men Pia sa att vi kunde skriva ihop något om det till imorgon, snäll lärare :)

Gick en runda i stan med Emma, skojskoj! På bussen snackade jag med Rebecca och Lisa, också skojskoj :)
Nu är jag hemma, Marcus har inte vatt i skolan idag så han va här hemma när jag kom. Miranda är här och busar.image2

Måndag, 17/12-07

♥ 6 månader med älskling idag, det kan inte bli bättre! ♥

image2

Söndag,

Idag var jag med Amelie (Jessica med en liten stund), vi pratade om allt å alla eftersom vi inte har träffats på jätteläääänge.. Sen körde jag och Amelie moppe till Chrille för att titta på valparna. Åhh, va söta de är! Ville ta en med mig hem. Frågade mamma om jag kunde få en mennej, såklart inte.. suck "/

Sen när vi hade varit där en stund körde vi hem till Amelie igen, efter en stund kom mamma och hämta mig.. Sitter här nu, ska snart kolla på Bingo Lotto med mamma. Evigheter sen jag tittade på det, flera år sen ju.. Menmen, mamma och Marcus har fått för sig att vi ska vinna miljoner så.. Haha!!!

Pyss <3

Lördag,

Jag, Marcus, mamma och pappa åkte iväg till Hässlehåla idag. Vi skulle handla julklappar åsså skulle jag köpa en mössa till Marcus. Men vi hittade ingen fin mössa till honom så vi får leta vidare. Men aja, den enda affären jag ville in i var h&m, me like. Men såklart när vi kommer dit öppnas inte dörrarna, dom stängde tydligen kl2. Men det var långlördag och alla andra affärer hade öppet till 4. Haha!

Hemma nu, ska ta det lugnt, plugga lite. Har ett arbete om arbetsmiljö och säkerhet som ska lämnas in på tisdag. "/

Pysshaijs ;)

Fortfarande fredag

Macki kom till mig, :) Men det blir nog ingen fest, är inte så festsugen längre. Istället blir det mysig hemmakväll med älskling!<3

Fredag

Fredag, fredag, fredag.. Fredagar är underbara, dvs om man har något att hitta på.. Det känns som om det var evigheter sen jag festade så om någon är sugen på å dra med mig är det bara å ringa :)
Vi hade typ fredagsmys idag, Pia (läraren) gjorde marängsviss (eller hur det stavas) och det var gottgottigottgott! :) Efter att man hade ätit så man höll på å spy skulle vi leka julklappsleken, taha.. Jag fick fyra klappar :) Slutade tjugo i fyra och då går bussen så fick vara i stan typ en timme tills nästa buss skulle gå. Mötte Mong så gick lite med henne på H&M, hihi.. Sen satt jag på stationen och frös i sisådär en halvtimme :/ Sen kom Malin, typ 5 min innan bussen kom. Och nu är jag hemma, Marcus kanske kommer idag. Dvs om hans mamma elr bror vill/kan köra han till stationen.. Menmen, aja..

Oj, får inte glömma en sak! :D
 Lite stolt får man vara, jag fick MVG på min metodbok. Dessutom hade jag gjort den helt själv:) HAHA!

Nu ska jag gå å kolla om det finns något gott i kylen..

:)

Idag gick treorna lucia på morronen, myyysigt! Aja, började tio å slutade två.. Omvårdnadsprogrammet är ganska slappt än så länge, :) Nu är det bara fem skoldagar kvar för min del, sen jävlar e de jullov! :D Är så trött på skolan just nu, och klassen är helt konstig. Det är uppdelat i två grupper typ. Den ena gruppen hatar den andra osv..
Aja, vill till väla på lördag men mamma gillade inte den idén "/
Imorron ska Amelie komma till Jacobsskolan och hälsa på, kulkul! :)


Älskling är hos mig idag, fast han pluggar så jag sitter vid datan och är allmänt osocial. Tss..

Älskardig Marcus<3

Det är slut.

Gaah, blir så trött på såna människor som du. Att du bara orkar med dig själv. Du var ett misstag, han vill inte vara med dig! Aldrig mer! Du gillar honom fortfarande, men inse, du är dissad!! Hur fan kan du vara så jävla korkad och respektlös?! Idiotidiotidiotidiotidiot!!! Du vill förstöra, jag vet, men skaffa dig ett eget liv för fan! Du sa vi skulle vara vänner föralltid, men hur ska jag kunna lita på en sån som dig? Jag vill inte vara vän med dig, har aldrig velat. Jag låtsades bara! Du är raderad, borta, försvunnen ur mitt liv. JAG HATAR DIG! Du skiter i alla andra, du tror det bara finns du på hela jävla jorden. Ditt ego-trippade helvete!

Välkommen till min nya blogg!

Tänkte börja skriva blogg nu, vi får väl se hur det går. Haha!
Idag slutade vi tidigt så jag, Madde och Emma solade sen åt vi bakad potatis på Graffiti. Vi fick för oss att vi skulle gå in på h&m å prova alla kläder vi ville ha. Men tror du vi hitta nåt, näe, inte ett enda plagg som vi ville prova. Aja, sen skulle Madde hem. Jag och Emma gick hem till henne och sjöng singstar (elr hur man säger det). Varenda jävla gång får jag minst 2000 poäng mindre än Emma, haha! Vid åtta hämtade Annelie mig, sen dess har jag suttit vid datan å degat. Gött, har sovmorgon imorron ju. :)

Saknar dig Marcus, <3

RSS 2.0