siste juli, mm woah i like it ^^

haha, volbeat på högsta volym ohh vad livet leker just nu :D
eller ja, haha xD

Tydligen läser fler än vad jag trott min blogg och det är så jävla pinsamt så nu ska jag inte skriva så mycket om vad jag tänker och tycker. Eller jo, eller äsch skitsamma.

Åkte till Bjärnum i tisdags, tjejkväll hos Tina :) Sov hos Madde sen, hemma vid två. I onsdags gjorde vi ingenting mer än å sov och krängde chips och godis till femtiden, då duschade vi och sånt sen stack vi ner till byn och träffade Beccy, Monny, Mattias, Emelie, Anton och Otto. Förfestade lite hos Mattias sen tog alla (utom Anton och Otto) bussen till stan. Det blev kebabtallrik med mos på Korv-Eriks och sen tog vi tåget till Tyringe. Diana hade 19årsfest :) Chrille kom dit en runda å då ville Madde hem så jag, Madde och Monny åkte hem med honom. Var hemma vid två.
Igår sov vi till elva typ, sen ringde vi Emelie och bestämde att vi skulle komma ner till henne senare. Slappade, käkade, träffade Otto och Lennart en stund sen åkte vi till Höör. Slappade bara hos Emelie sen stack vi till Jernkällaren och åt, satans gott va de :O Flumm i Höör sen tog Madde tåget hem och då stack jag och Emelie hem till henne igen. Sen på kvällen va vi med Thomas några timmar :)

Idag blir de chill i några timmar, sen ska vi förhoppningsvis åka med Thomas och kolla på lokalen till vår fest. Massa fixfix nu ^^




23 juli och jag har namnsdag idag :D

tjo.
Vatt i bjärnum sen i tisdags. Ni får mig att må bra mina vänner <3
Först var jag med Mattias i några timmar, vi glodde på hata göteborg och ice age 3 sen drog vi ut och träffa Emelie och Malmberg. Gick till bjärran en runda sen hem till Mattias igen. Efter en stund gick vi ner till ica och satte oss där, sen kom Maddebus som hade vatt på qbar en runda ^^ Lagom flummigt haha :P Spelade lite fotboll och chillade sen cyklade vi hem till Madde och gjorde mat, typ kl ett på natten. Somnade vid tre. Igår skulle vi gått upp åtta och cyklat till lursjön men vi pallade inte så vid elva cyklade vi hemifrån, inom bageriet och macken sen bar de iväg till Emelie ^^ Fy fan, aldrig mer säger jag bara :O Så sjukt jävla jobbigt det var, men sen när vi kom hem igen kändes det bra att kunna säga att vi hade cyklat 2,5 mil :D Madde klippte luggen, vi käkade pizza och sen gick vi hem i ösregnet, barfota. För det är så det är med svensk sommar! Sen slöade vi framför tv:n tills jag skulle ta bussen hem, träffade Otto och Lennart en liten stund med. Pappa hämtade mih i stan och körde mig hem. Somnade rätt snabbt.

Idag blire städ, dusch och sånt sen kommer syster med familj..





Jag kan inte göra allt bra igen, inte ens i närheten. Jag kan inte hjälpa dig med pengar eller kärlek. Jag kan inte heller säga åt dig vad som är rätt eller fel. Det har alltid varit du som varit den klippan för mig, nu är det min tur och jag lovar, jag försöker verkligen finnas där 24/7 för dig. Jag precis som alla andra vill bara att du ska få det bra och kunna vara lycklig igen. Finns ingen som betyder så mycket som du gör, syskonband är starkare än allt säger dom. Jag tror på det, jag tror på ett lyckligt slut och jag tror på dig. Storebror, jag älskar dig!

om och om igen

låser in mig på rummet och låter musiken spela så högt det går
låt ingen se dig gråta, det blir bäst så
när någon frågar hur jag mår svarar jag "livet leker"
låt ingen se dig gråta, det blir bäst så
du sviker om och om igen men jag är för feg för att säga ifrån.
du lovar och lovar men håller inget.
du behandlar mig som skit ibland men ändå kan jag inte säga ifrån.
jag sjunker mer och mer men du förstår inte.
det kommer du aldrig göra.



låt ingen se dig gråta, det blir bäst så.

19 juli

Söndag idag, Macki är här och segar ^^ Finns inget att göra i denna hålan -.- Blir slappt hela dagen antagligen, godiskrängande och sånt maha :P Ikväll lämnar vi honom på stationen och sen ska jag hem och soooooova. Livet leker och allt rullar på men jag kan fortfarande inte förstå varför du gör såhär. En förklaring hade inte suttit fel..?



this time I wonder what it feels like
to find the one in this life,
the one we all dream of
but dreams just aren't enough,
 


18 juli

Gah nu blev bloggen likförbannat en klagomur typ. Men det är ju så, man skriver efter hur man mår så nu vet ni hur jag mår. Eller ja, det går upp och ner helahela tiden. Som just nu i detta ögonblicket mår jag rätt bra (ytterst, det innersta sitter kvar längre än så). Drömt en massa otäckt inatt, bl.a. att en stor elefant kom in på pappas gård och körde sina "horn" i Mirandas (min 3åriga brorsdotters) rygg och sen jagade den mig. Haha, seriöst vafan xD Vaknade av ett helt jävla meningslöst sms men jag överlever. Satte mig vid datorn och här sitter jag. Blir nog inte mycket mer gjort innan jag ska jobba ikväll. Känns inte lönt att påbörja något, 3 timmar till sen måste jag börja göra mig i ordning. Pizza tonight dåja ^^

såatteeeee :)



16 juli

du har verkligen visat vad du tycker om mig.
och jag lovar, så fort jag kan skaffa eget ska du få slippa mig.

och juste, känns bra att veta att jag har försummat de senaste 18 åren av ditt liv.
tack mamma.



helt sjukt att man kan vilja
vara var som helst bara
det inte är hemma.


sjukt för fan

ja, ta en tablett eller två och lås in dig på rummet.
allt blir ju så jävla mycket bättre då!!








ta mig härifrån


paus ^^

nu har jag haft paus från bloggandet, typ tio dagar haha :P fast det har inte varit som jag inte orkat, jag har inte hunnit helt enkelt. hänt en himla massa som jag inte orkar ta upp, ni som läser min blogg vet ändå (:


så, kort och enkelt men det var ett blogginlägg iaf. nöjd, sigmund? :D




;/

du föstår verkligen inte.
och jag kan heller inte förklara.
det blir bara så jävla fel hela tiden :(

jag vet inte vad jag ska göra :'(

RSS 2.0