Empati?!

Det har skickats runt mail med en länk till en film där de "drar" av skinnet på levande djur rätt länge nu, jag tror inte att det hjälper med att man skickar in protestlistor men det skadar ju inte att försöka. Folk kommer fortsätta göra så i vilket fall som helst. Men varför frågar man då?! Ja, det är ingen som har ett vettigt eller någorlunda klokt svar. För ingen vet. Men ändå fortsätter det, och vad jag har förstått är det ganska vanligt.
Hur har man mage att kunna göra något sådant? Djur är lika mycket värda som människor och har lika mycket känslor som vi. Vart är världen påväg?? Är det för att sälja päls till folk med äckligt mycket pengar när det finns fuskpäls?? Vad är det för fel på fuskpäls? Egentligen är ju pälsjackor jävligt fula, oavsett om dom är äkta elr fusk.  Nej, denna jävla fåfängan har gått till överdriv nu. Det är ju äckligt!!

I den här filmen får man se när människor hänger upp något slags djur (som är lite hundliknande) i bakbenen för att sedan snitta med kniven vid svansen och dra av skinnet helt, till sist är där bara en vitblodig, geggig varelse med ögonfransar som andas tungt och knappt rör sig. Den dör inom några minuter efteråt, den kan leva upp till tio minuter.!! Innan människorna hänger upp dom slår dom djuren med hårda redskap och kastar dom i marken, det gör det lättare för människan sen för med brutna ben i kroppen rör sig djuret inte lika mycket.

Att det bara får fortsätta! Varför sätter ingen stopp för det?! :O Okejj, halva Kina hade blivit asförbannade för dom äter ju typ hundar, men resten av världen som ser denna film på nätet och bara vill göra något åt saken? Vi bara sitter här, och blir äcklade samtidigt som man får ångest och nästan gråter. Det enda vi kan göra är att skriva under den här listan och skicka vidare. Då har vi ju iaf gjort ett försök, om det så bara är ett litet.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något..
♥♥♥










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0